Centre de FP

Centre de FP
Centre de FP

dijous, 12 de gener del 2012

Conferència Gemma Cánovas

El passat dimecres dia 11 de gener de 2012 vam tenir el plaer de rebre al nostre centre l’escriptora i psicoanalista Gemma Cánovas Sau, per presentar-nos el seu llibre “El oficio de ser madre. La construcción de la maternidad”.

La conferència la vam organitzar tots els alumnes del batxillerat en animació socioeducativa amb l’ajuda d’alguns professors.
En aquest acte hi van assistir alguns alumnes del centre, el professorat, l’equip directiu, personal de Ministeri d’Educació i Joventut i altres persones relacionades amb el món de la maternitat o de l’educació.

La conferència va començar amb la presentació realitzada per tres alumnes del batxillerat socioeducatiu i amb un vídeo que introduïa el tema sobre amb fotografies de diferents mares europees.
Un cop finalitzada la presentació, la senyora Cánovas va parlar del seu llibre, va donar consells per educar els fills i expressà el seu punt de vista sobre la situació actual de les mares.
Seguidament, es va fer el torn obert de preguntes i la senyora Cánovas les va respondre gratament.

Per finalitzar l’acte quatre alumnes del batxillerat. van entrevistar l’escriptora Gemma Cánovas a través de ràdio FP. L’entrevista s’emetrà properament per tal de fer-ne difusió.
La conferència va tenir molt d’èxit entre tots els assistents i la senyora Cánovas va quedar molt satisfeta per l’acolliment rebut i va reconèixer el treball que havien fet els alumnes.

Fanny Martín
BPSE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada